Index Henri Mäntysaari

Brutal Doom - asennus

  1. Lataa Brutal Doom-paketti. Lataus on useimmiten pakattu, joten pura se väliaikaisesti jonnekin.
  2. Lataa Zandronum.
  3. Hanki käsiisi sen Doomin .wad-loppuinen tiedosto, jota haluat modattuna pelata (siis joko Doom.wad, Doom2.wad, Plutonia.wad, evilution.wad, mitä näitä nyt on. Tiedosto löytyy helpoiten hankkimalla peli ja asentamalla se. Asennustiedosto-asennuksessa .wad on pelin asennuskansiossa, Steam-asennuksessa tiedosto on Steamin Commons-kansion Doom-alikansiossa (ei tosin välttämättä ilmesty sinne ennen kuin peli on käynnistetty ensimmäisen kerran).
  4. Asenna Zandronum. Pane merkille, mihin kansioon teet asennuksen.
  5. Siirrä Zandronumin asennuskansioon hankkimasi .wad-tiedosto ja puretusta Brutal Doom -latauksesta löytyvä brutal19-tiedosto (tai siihen suuntaan nimetty, nimi vaihtuu versionumeron vaihtuessa).
  6. Kaksoisnapauta brutal19-tiedostoa käynnistääksesi pelin. Jos ei onnistu, raahaa brutal19 zandronum.exen päälle niin peli käynnistyy.
  7. Ensimmäisellä kerralla mene suoraan Optionseihin (niitä on tullut RUNSAASTI lisää) ja laita näppäimet, hiiri ja näytön resoluutio kuntoon. Sitten aloita peli. Kokeneelle Doom- ja FPS-pelaajalle soveltuvat 2. ja 3. vaikeimmat vaikeustasot, vähemmän pelanneille alemmat. Vaikein taso sopii masokisteille ja demoneille.

Sivuston on kirjoittanut Henri Mäntysaari AD MMXIV.