Index Henri Mäntysaari

Sivuston isäntä

Henri
Henri Mäntysaari kera solmion ja taivaan
Henkilökohtaista
Olen syntynyt vuonna 1986 Tampereella. Minulla on nuorempi veli ja sisar. Asun Tampereen Kalevassa.

Koulutus
Olen käynyt peruskouluni Ylöjärvellä ja Tampereella. Ylioppilaaksi kirjoitin vuonna 2005 Tampereen yhteiskoulun lukiosta.

Kouluttauduin vuosina 2008-2013 tietotekniikan insinööriksi Tampereen ammattikorkeakoulussa. Suuntauduin opinnoissani sulautettuihin järjestelmiin ja elektroniikkaan. Kirjoitin opinnäytetyöni liikennedatasta.

Olen ollut opiskelijavaihdossa Venäjällä. Vietin viisi kuukautta Pietarissa, St. Petersburg State Polytechnic -korkeakoulussa. Opiskelijavaihto oli mahtava kokemus.

Työ
Olen ollut lukion jälkeen ja opintojeni ohella työssä rengasasentajana. Opin ammatin työn ohessa.

Järjestötyö
Toimin opiskeluaikanani TAMKin opiskelijakunnassa Tamkossa. Vuosina 2009-2011 olin tuutori alemmille vuosiluokille ja TAMKiin tuleville vaihto-opiskelijoille.

Vuosina 2012 ja 2013 toimin opiskelijakunnan hallituksessa. Vuonna 2012 olin hallituksen jäsen vastuualueenani kansainvälisyys. Vuonna 2013 olin Tamkon hallituksen puheenjohtaja.

Uskonto
Olen tavallinen luterilainen.

Harrastuksia

Roolipelit
Olen harrastanut Dungeons and Dragons -pöytäroolipeliä. Minulle tutuin on pelin 3.5-versio. Olen ollut sekä pelaajan että pelinjohtajan roolissa siinä. DnD:n 4-versiossa olen toiminut vain pelaajana.

3.5-versio Dungeons and Dragonista on minulle se aito ja oikea. Vaikka suurin osa pelin nautittavuudesta tulee tarinasta ja pelitoverien seurasta, on myös pelijärjestelmällä tapahtuva hahmon hiominen tärkeää. 4-versiota DnD:stä on kutsuttu Wow-tyhmennykseksi (World of Warcraftin mukaan), eikä tämä nimitys ole aivan turha.

Dungeons and Dragonsin 3.5-version geneeriset säännöt löytyvät ketevästi internetistä osoitteesta www.d20srd.org.

Videopelit
Pelaan PC:lläni paljon. Siitä tarkemmin omalla alasivullaan.

Musiikki
Ala-asteella ja yläasteen alussa, alkaessani musiikista jotain käsittämään, kuuntelin Hectoria ja Klamydiaa. Ala-ja yläasteen taitteessa olin hip hopin kuuntelija. Yläasteella ja lukiossa minua viehätti hevi: Parhaat pumput olivat Iron Maiden ja Rammstein.

Nykyään suosikkiyhtyeeni on CMX.

Muita tällä hetkellä kiinnostavia yhtyeitä ovat Iiwanajulma, Kypck ja Machinae Supremacy. Musiikillisia perversioitani ovat speedcore ja Martti Innanen.

Yritän harjoitella kitaransoittoa Rocksmith-pelillä, mutta se harrastus kärsii ajanpuutteesta.

Sivuston on kirjoittanut Henri Mäntysaari AD MMXIV.